Prohvetlikud sõnumid

Larry Miningeri sõnum 24.11.2002:

Ärge lõpetage ühtegi koosolekut liikumata Pühas Vaimus! Inimesed võib jutlustades surnuks jutlustada, aga Vaim toob elu. Küsimus on, mida Püha Vaim on tegemas. Vaim on kogu aeg liikumas, Jumal räägib kogu aeg. Sellesse tuleb lihtsalt astuda. Kui kogudus hakkab seda praktiseerima, muudab see radikaalselt koguduse elu.

Jim Phelps’i sõnum:

Jumal ootab, kes astuks usus välja, võtaks meelevalla, kontrolli olukordades. Kui ta näeb kedagi nii usus välja astumas, siis Ta saadab Püha Vaimu kohe appi, et täita ja varustada ja võimsad asjad sünnivad. Pöördu Jumala poole igas olukorras, küsi Jumala tahet ja ole kättesaadav. Ole spetsiifiline. Jumalale meeldib vastata spetsiifilistele palvetele, et keegi ei saaks öelda, et see oli juhus või Jumal ei teinud seda!

20.03.2003:

Laul 27:8Sinu sõna on see, mida mu süda ütleb: “Otsige mu palet!” Siis ma otsin, Jehoova, Sinu palet!Jes 55:6-7Otsige Jehoovat, kui ta on leitav, hüüdke teda, kui ta on ligidal! Õel jätku oma tee ja nurjatu mees oma mõtted ning pöördugu Jehoova poole, siis halastab tema ta peale; ja meie Jumala poole, sest tema annab palju andeks!

Dr. Jack Van Impe sõnum 20.03.2003:

Armsad sõbrad Jeesuses Kristuses, meie Issandas ja Päästjas. Nüüd, mil USA sõjavägi on sisenenud konflikti Iraagiga, mis peaks olema meie reageering Piibli prohvetluse valguses?

  1. Palvetada! Palun ühinege Rexella ja minuga palves, et USA liidrid saaksid tarkust Jumalalt, et USA sõjaväelased oleks jumaliku kaitse all ja et seal saaks olema kiire võit Saddam Husseini kurjal valitsusel lõplikult.
  2. Uskuge! Sa ei pea olema hirmul nendel kriitlistel päevadel, kuna sul on Päästja Kristus südames, sinu igavene tulevik Temas on kindlustatud! Kui sa pole veel Jeesust oma Issandaks kutsunud, siis palun palveta see lihtne palve: “Issand Jeesus, ma usun, et Sina oled Jumala Poeg, kes tuli siia maa peale, et anda ennast ohvriks minu pattude eest ja et kolmandal päeval Sa tõusid surnuist üles. Ma võtan Sind oma Päästjaks ja Issandaks ja palun, et Sa andestaksid kõik mu patud. Aamen.”
  3. Olge valves! Jeesus ennustas, et enne Tema tulekut, rahvused tõusevad rahvuste vastu ja Ta käskis meil: “Ja kui need asjad saavad sündima, siis vaadake üles ja tõstke oma pead, sest teie lunastus on lähedal.” Hetkel toimuvad sündmused Lähis-Idas on järgmised märgid, et Issanda tulek on lähedal ja me peame jääma püsima palves, julgelt oma usus ja valves olles momendiks, mil me kuuleme seda imelist “Astu siia ülesIlm 4:1-st! See võib olla see päev ja siis kõik, mida me oleme teinud Jeesuse heaks sellel maal, saab olema meie ainus suveniir, mille me võtame kaasa igavikku! Tänan teid teie ustavuse ja partnerluse eest. Nendel ebakindlatel päevadel Rexella ja mina palvetame teie eest. Tõstkem siis pead ja kuulutame Issanda Evangeeliumi kuni Tema tulekuni!

 

Palves teiega, Dr. Jack Van Impe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga