Sõna Jumalalt Pärnu Kristlikule Vabakogudusele

„Minu kohtud on tulemas selle maa peale. Valmistage oma südamed, puhastage ja pühitsege ennast Minule – Taeva ja Maa Loojale. Jätke oma kiirustamine, nüüd on aeg tõsta oma silmad Minu poole ja otsida Mind kõigest oma südamest, siis saab Minu valgus paista maailmale nii, nagu Mina seda tahan. Minu tahe on kasutada teid igaühte, kuid ainult sina ise saad öelda „Siin ma olen Jumal, kasuta mind!“. Ainult sina ise saad teha ennast Minule kättesaadavaks. Ainult sina ise saad võtta aega Minu jaoks. Mina räägin küll, aga sa ei kuule Mind, kui sa jooksed ringi. Te olete kogunenud täna siia Minu toidulaua äärde ja te sööte oma kõhud täis, kuid väljas on inimesed, kes on näljas ja janus. Kuid Mina tahan, et see toit, mida te siit saate, te viiksite selle välja ja toidaksite maailma, ütleb Issand. Kui Minu valgus on teie sees, siis see peab paistma välja maailmale. Hoolitsege siis, et teie valgus ei oleks pimedus. Täna Ma sirutan sinu poole oma käsi, ütleb Issand, ja kutsun sind, et sa võiksid tulla ja pühendada oma elu Minule – täielikult. Pane siis tähele, mis Ma räägin, et kui Ma tulen, Ma ei peaks karistama sind. Minu süda ju igatseb sinu järele ja Ma tõesti igatsen õnnistada teid nii, nagu ei kunagi varem. Ma tõesti igatsen võtta sind oma sülle, hoida ja kaitsta sind kõige kurja eest, rääkida sulle suuri ja salajasi asju, mida sa ei tea. Kuid sina oled see, kes peab ütlema „jah“ või „ei“. Täna, siis kui sa kuuled Mu häält, ära paaduta oma südant, vaid tule ja järgi Mind, oma Issandat, oma Kuningat, et Ma võiksin sulle teha palju head!“

Aamen!

http://www.llim.org/index.phtml?id=83

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga