Sõna Jumalalt Eesti kogudustele 20.01.2005

Sõna,mille sai Kristel Ojasaar 20. jaanuaril 2005 eesti koguduste jaoks:

Minu Kogudus, Minu rahvas, kuulge, mida ütleb teie Jumal, Aabrahami, Iisaki ja Jaakobi Jumal, Iisraeli Püha. Mina, kes Ma olen loonud Taevad ja Maa ja kõik, mis selle peal on, Mina, kes Ma olen sind sinu ema ihus valmistanud ja siia Maa peale kutsunud kindla eesmärgi ja plaaniga. Ma olen andnud sulle oma annid , igaühele Minu oma südame ja tahte järgi. Ma olen rääkinud teile teie teenimistööst ja teie kutsumisest Minu Riigi töös. Ma olen rääkinud teile oma vägevatest plaanidest sinuga, Mu Kogudus, ja teie igaühe elus, igatsusest õnnistada teid ülirohkesti, hoida ja kaitsta teid, olla teie igaühe ligi – ja see kõik on tõsi – see on Minu igatsus. Kuid sa oled ära unustanud ühe asja- Minu kõige esimene ja suurim igatsus on veeta aega ühes sinuga, Mu rahvas. Kui hommik koidab, Ma olen oodanud ja igatsenud sind näha sisenemas Minu troonisaali, ütleb Issand. Kuid Ma ei ole näinud sind ja kui Ma nägin, siis vaid hetkeks ja juba sa kiirustasid oma tööle ja toimetuste juurde. Ma ootasin sind päevaajal, kuid ka siis tavaliselt asjata. Õhtul ma lootsin, kui sa tuled koju, Mu laps, siis kindlasti sa leiad aega ka Minu, oma Issanda, jaoks, aga Ma eksisin. Kuula nüüd Mind, Mu rahvas, Ma armastan sind, Minu arm ja halastus on olnud suur sinu vastu ja Ma olen saatnud su juurde palju sõnumitoojaid, kes on tulnud tõelise sõnumiga Minu käest, ütleb Issand. Sa oled kuulanud neid sõnu ja korraks saanud puudutatud, kuid siis oled sa unustanud , mida Ma ütlesin.
Kuid nüüd ma tahan, et sa teaksid – nüüd ei ole enam aega maha istuda ja pikalt mõelda, millest see sõnum ikkagi rääkis ja siis püsti tõusta ja unustada kõik see. Ma tahan, et sa teaksid – see on see on elu ja surma küsimus, mida sa täna otsustad. See ei ole aeg joosta ringi ja otsida paremaid jutlustajaid, võitud kõnelejaid.
Vaid need, kes saavad oma jõu ja väe ja tarkuse palvekambris põlvili Minu trooni eest – jäävad püsima eelseisvatel päevadel. Minu tahe on näha teid kõiki otsimas Mind. Minu tahe on näha, et Mina, Maa ja Taeva Looja, olen tõesti teie Jumal. Ja kui mitte, siis lõpetage need mängud – ole kuum või külm, kuid kui sa oled leige, siis tahan Ma sind välja sülitada.
Mõistke ise kohut enda üle, et Mina ei peaks seda tegema, sest hirmus on elava Jumala kätte langeda. See sõnum on Minu läkitatud pasunahüüd sulle, Kogudus Eestimaal, sest mõõk on tulemas, kuid neile, kes Mind appi hüüavad, olen Ma valmistanud ka pääste.
Jätke siis nüüd oma kiirustamine ja igapäevane rutt ja võtke aega, et otsida Minu palet, ütleb Issand, et te võiksite jääda püsima, kui Mina tulen maailma kõigutama.

http://www.llim.org/index.phtml?id=85

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga