Prohvetlik sõnum noortekal 28.11.2008

Ma tulin siia kogudusse noortekale ja arvasin et ma olin tulnud niisama puhkama. Aga siis hakkas pihta ülistus. See oli midagi nii võimast ja ma kogesin kuidas Jumal hoidis seda tervet paika oma käte peal. Issand näitas, kui imeline plaan Temal oli igaühe jaoks. Ma ei suutnud muud teha kui jääda vaikseks. Jumal rääkis mulle kogu see aeg:
” Tee oma suu lahti, mul on midagi öelda sellele kogudusele.” Alguses ma arvasin et need olid lihtsalt mu oma mõtted, aga ei. See oli siiski Jumal. Kord korra järel sama lause kordus ja ma otsustasin selle maha kirjutada. Nii hakkas Jumal siis rääkima:

Koos teie olete tugevad. Ärgem ükski arvaku et tema on tarbetu. Teil on minu tuli, teil on juba see olemas. Küsimus on ainult selles, kas teie kasutate seda. Minul on kõik vajalikud annid igaühele teist. On tähtis teha seda, mida ma olen pannud kellegi tegama , kuhu ma olen tema asetanud. Teie kogudus on väike. Siin on selle koguduse tugevus ja nõrkus. Kui teie hoiate ühtsust ja jälgite mind, teie olete minu tahtmise sees. Ma armastan teist igaühte. See paik saab olema Püha Vaimuga täidetud üha uuesti. Ma näitan teile, mida teha. Minu käsud ei ole tühised. Need on tähtsad ja viivad teid õiges suunas. Haarake teie kogu olemus kaasa sellesse mida teete. Mul on igaühele midagi öelda. Tahan tõsta teist igaühte üles võitlema. Ma olen loonud just need iseloomu omadused ja asjad mis teil on. Teil on kõik olemas. Otsus on teie teha ja igaühel on vaja teha oma otsus. Üks takistus Pühale Vaimule on see, et inimesed mõtlevad seda mida teised temast arvavad ja tegutsevad siis vastavalt. Püha Vaim peab kõigepealt tulema enne kui miski muu võib alata. Olge julged ja tehke julgeid otsuseid. Tulge minu ette ja olge ausad. Mina ei karda vihast karjumist.

Ma olen hakanud tooma järjest võimsamini Püha Vaimu siia, aga ainult sinnamaani kuhu teie olete mulle loa andnud. Kas teie olete valmis järgmiseks sammuks? Mina olen! See miks teie olete väike rühm, on sellepärast et mina olen teid hoidnud väiksena. Olen tahtnud kasvatada teist uusi töötegijaid muude asjade jaoks. Teie olete koos kasvanud kinni minusse. Aga nüüd on tegevus alanud. Vahepeal töötegemine ilma tulemusteta on teid ära tüüdanud. Aga edaspidi hakkate nägema üha selgemini minu visiooni sellele kogudusele. Just nimelt see kogudus on on tähtsas rollis siin. See on näidiseks minu ligiolust. Teil pole vaja millegi eest muretseda. Ma hoian teid oma käte peal.

Mt 14:8: Tema aga lausus oma ema õhutusel: “Anna mulle vaagnal Ristija Johannese pea!”

Inimesed saavad teid üles õhutama tegema rumalaid asju, aga ärge minge nendega kaasa, sest see ei ole minu tahtmine. Olukorrad ei muutu kergemateks, kui Püha Vaim tõesti võtab kontrolli üle. Olge julged! Ärge kartke midagi, sest mina olen koos teiega! Te ei ole kaotanud omi ande aastate jooksul. Need on alles ja leiate ka uusi. Võtke kõik annid kasutusele.

Nanna, 15 a. Soomest

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga